اطلاعیه در خصوص پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد ۱۳۹۵ دانشگاه دامغان

قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد ۱۳۹۵
به اطلاع پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد می رساند که فرآیند ثبت نام در دانشگاه به صورت اینترنتی و حضوری بوده که لازم است پذیرفته شدگان نسبت به انجام هر دو مرحله اقدام نمایند.
در ابتدا لازم است قبول شدگان نسبت به پذیرش غیرحضوری (اینترنتی) از تاریخ ۱۲/۰۸/۱۳۹۵ تا قبل از مراجعه حضوری در سامانه آموزشی گلستان اقدام نمایند.
مراحل پذیرش غیرحضوری به صورت کامل در راهنمای ذیل بیان شده است. بدون مطالعه راهنما، دانشجو قادر به انجام مراحل پذیرش غیرحضوری نمی باشد.
تذکرات:
  • قبل از شروع به کار داشتن مدارک زیر الزامی است:
  1. فایل اسکن شده عکس (با فرمتJPG و اندازه کمتر از ۲۰۰ کیلو بایت)
  2. فایل اسکن شده صفحه نخست شناسنامه (حجم فایل اسکن شده باید کمتر از ۵۰۰ کیلوبایت و با فرمت JPG، JPEG یا PDF باشد)
  3. فایل اسکن شده اصل مدرک کارشناسی( حجم فایل اسکن شده باید کمتر از ۵۰۰ کیلوبایت و با فرمت JPG، JPEG یا PDF باشد)
  4. آدرس پست الکترونیک.
نکات مهم:
  • درصورت نداشتن اصل مدرک کارشناسی، (ویژه دانشجویان سال آخر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی) فرم مربوطه واقع در دفترچه شماره ۲ سازمان سنجش و آموزش کشور و فرم معدل که ممهور به مهر دانشگاه مقطع کارشناسی گردیده را اسکن نموده و ارسال نمایید.(فرم صفحه۲۷۱ و فرم پیوست) (تحویل این فرم ها هنگام مراجعه حضوری الزامیست).
  • ثبت نام اینترنتی(غیرحضوری) به معنای تکمیل فرآیند ثبت نام نمی باشد و پذیرفته شدگان موظفند با توجه به تاریخ های اعلام شده زیر جهت تحویل مدرک برابر اطلاعیه سازمان سنجش و آموزش کشور به صورت حضوری به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند (عدم حضور در تاریخ های اعلام شده بمنزله انصراف تلقی شده و پذیرفته شده حق اعتراض نخواهد داشت).
  • پذیرفته شدگانی که در دیگر دانشگاه ها شاغل به تحصیل می باشند لازم است با دانشگاه ذیربط تسویه حساب نموده تا نسبت به ارسال پرونده آنان به این دانشگاه اقدام شود.
  • تاریخ و ساعت مراجعه حضوری متقاضیان.
  • تاریخ مراجعه حضوری روزهای یک شنبه ۹۵/۸/۱۶ الی چهارشنبه ۹۵/۸/۱۹ (ساعت مراجعه کلیه متقاضیان ۸ صبح لغایت ۱۵).
مدارک لازم هنگام مراجعه حضوری
  • اصل و تصویر مدرک کارشناسی (پذیرفته شدگانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند لازم است اصل مدرک کاردانی و کپی آنرا در هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند).
  • اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آن.
  • اصل و تصویر مدارک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه(مخصوص برادران).
  • ۸قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ تهیه شده در سال جاری.
  • مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران (مخصوص افرادی که از سهمیه استفاده نموده اند).
  • حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  • لازمست فرم های پذیرش غیر حضوری را چاپ نموده و هنگام مراجعه حضوری ارائه نمایید.
  • پذیرفته شدگان پس از ثبت نام در سامانه گلستان و دریافت شماره دانشجویی لازم است جهت انجام امور مربوط به خوابگاه، تغذیه، وام و … به سامانه دانشجوییstu.du.ac.ir مراجعه نمایند. بدیهی است درصورت عدم تکمیل اطلاعات درسامانه دانشجویی ارائه خدمات رفاهی در بخش های مذکور امکان پذیر نمی باشد.
توصیه مهم : جهت جلوگیری از بروز هرگونه خطا در هنگام ثبت نام غیر حضوری ترجیحاً از اینترنت پرسرعت استفاده گردد.
****  دریافت فایل راهنماي پذيرش غير حضوري ارشد ۱۳۹۵ دانشگاه دامغان****